La Pobla ajorna els bous al carrer per les previsions meteorològiques

L’Associació Cultural Taurina i el consistori han pres la decisió

L’Associació Cultural Taurina de la Pobla i l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona han pres la decisió d’ajornar els ‘Bous al carrer’ que estava previst que se celebraren en el municipi durant el pròxim cap de setmana davant les previsions de pluges potencialment perilloses en la zona.

El comunicat meteorològic pronostica que l’embossament que podria produir-se a la comarca “podria arribar a tindre una configuració potencialment perillosa que podria derivar en la presència de pluges localment fortes en alguns punts del territori entre el dissabte 2 a la vesprada i el dilluns 4”.

Davant esta previsió, i amb l’objectiu de vetlar abans de res per la seguretat de les persones que anaven a acudir a la celebració, s’ha pres la decisió d’ajornar les festes a altres dates en les quals es puguen celebrar amb normalitat.

Els Bous al carrer de la Pobla es celebraran el cap de setmana del 27, 28 i 29 d’octubre d’este mateix any, tornant, com estava previst, al centre del poble i recuperant la plaça mòbil coberta este any per a garantir la millor experiència possible en unes condicions climàtiques que garantisquen la protecció de totes les persones.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà