Caixa Popular organitzarà dos fans zone per la Volta

Les activitats se celebraren l’1 i 2 de setembre a Oliva i Dénia, respectivament

A través de la Bicicleta Solidària, el component social tornarà a ser protagonista indiscutible en les fans zone que organitza l’equip ciclista Caixa Rural-Assegurances RGA i en la qual col·laboren Caixa Popular i Segurs RGA amb motiu de la Volta a Espanya.


Es tracta d’una iniciativa solidària i col·laborativa, ja que cada quilòmetre que pedalen els assistents es convertirà en donacions per a l’Associació de Fibromiàlgia de la Safor i Aprosdeco Associació Pro Deficients Psiquicos de Dénia i Comarca i els seus programes d’atenció a les persones més vulnerables de la Comunitat Valenciana.


Les persones que voluntàriament pedalen en les bicicletes podran gaudir de tota una experiència ciclista, ja que podran gaudir de les mateixes bicicletes de la prestigiosa marca MMR, que utilitzen els ciclistes en les seues competicions.
A més de col·laborar amb una bona causa, els assistents podran jugar amb la ruleta de regals de l’equip ciclista. Tot el que participe en la ruleta tindrà el seu regal assegurat.


D’aquesta manera, Caixa Popular i Segurs RGA disposaran de fans zone modernes i interactives, que estaran instal·lades al Parc Tornada de les dues poblacions citades.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà