El Parc Benjamin March Civera acollirà la I Fira del Llibre

La primera Fira de Llibre de la Pobla de Vallbona arrancarà divendres a les cinc de la vesprada

Els pròxims dies 2, 3 i 4 d’octubre se celebrarà la Fira del Llibre a la Pobla de Vallbona. És la primera volta que te lloc al municipi i contarà amb la presència de diferents editorials i llibreries que mostraran tot un ventall de propostes literàries.

El certamen, organitzat des de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona,  s’ubicarà al Parc Municipal Benjamin March Civera i també estaran presents diferents associacions culturals del municipi així com paradetes d’artesania.

Per a la regidora de Cultura, Beatriu Palmero, “hi ha un compromís de les administracions públiques amb la cultura i amb este esdeveniment  es vol fomentar l’afició a lectura especialment en valencià tant per a adults com per a xiquets”.

Entre les activitats paral.leles hi haurà moltes propostes per als més menuts: castell unflable, tallers de maquillatge, de creació de “punts de llibre”, animacions i ambientació musical amb dolçaina i tabal.

La Fira de Llibre arrancarà divendres a les cinc de la vesprada fins a les nou de la nit. L’horari per a dissabte i diumenge será de 12.00 a 14.00 hores i per la vesprada de 17.00 a 21:00 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà