Fira del Dolç Artesà de Casinos

L’Ajuntament signa un conveni amb Caixa Popular per col.laborar en el programa Esport Solidari

L’entitat financera farà una aportació econòmica al programa de beques de la Pobla de Vallbona durant els pròxims tres anys

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha posat en marxa Esport Solidari per facilitar a les famílies amb més necessitats econòmiques que els seus fills participen en les activitats esportives de les escoles municipals. Caixa Popular farà una aportació econòmica per a finançar el programa de beques durant els pròxims tres anys.

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, i el responsable de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José María Company, han signat un conveni de col•laboració i l’entitat financera farà una aportació econòmica al programa Esport Solidari durant els pròxims tres anys.

El programa ha arrancat enguany per primera volta i per al curs 2015-2016 s’han concedit 83 beques esportives amb un cost total de 10.500 euros. 34 dels beneficiaris rebran una beca del 100%, és a dir, per a cobrir tant la matrícula com les quotes; i 49 d’ells rebran una beca parcial del 50% per cobrir la meitat del cost de l’activitat.

La regidora d’Esports, Iris Marco, ha destacat que “el programa establix un control en l’aprofitament de les beques. Les escoles esportives són les que rebran l’import de les ajudes trimestralment i controlaran l’assistència dels esportistes. Si es produixen baixes en alguna activitat, immediatament s’incorporarà un nou alumne que estiga en llista d’espera”.

Jose María Company, responsable de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular ha assegurat que «impulsem esta línia de beques pel seu component solidari i perquè som conscients de què la formació i educació en la pràctica esportiva porta intrínsecs molts valors positius en el desenvolupament de les persones. A més, com a entitat valenciana compromesa amb la societat, no volem que les dificultades econòmiques impedisquen l’accés dels joves amb menys recursos».

Estes beques s’han destinat enguany per a 12 activitats esportives diferents. La més nombrosa ha sigut futbol, amb 23 beneficiaris, seguit de bàsquet (12), hip hop (12), tenis (11), gimnàstica rítmica (6), patinatge artístic (4), atletisme (5), karate (4), triatló (2), natació (2), tenis de mesa (1) i capoeira (1).

L’oferta de les Escoles Esportives de la Pobla de Vallbona comprén la franja d’edat des dels 3 fins als 18 anys amb 1.300 places repartides en 24 disciplines esportives. Per a este curs hi ha 1.100 persones inscrites en alguna d’estes activitats.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.