El karateka Ivan Ferrer i la gimnasta Mireia Martínez, millors esportistes de l’any

deportistas la pobla de vallbona

La Pobla de Vallbona ha celebrat la dessetena edició dels Premis de l’Esport

La Pobla de Vallbona ha celebrat la dessetena edició dels Premis de l’Esport en un acte que ha reunit representants dels clubs i les entitats locals. La Gala ha servit per a reconéixer el treball que fan tots ells per promoure l’activitat esportiva.

L’esportista Ivan Ferrer, del Club de Karate la Pobla, ha obtingut enguany doble Premi en la categoria Millor Resultat i Esportista Home més destacat després de proclamar-se subcampió d’Espanya de Karate. L’altra esportista més destacada de la nit ha estat Mireia Martínez que es proclamava Millor Esportista Dona, i que enguany ha destacat com a component de l’equip Nacional de Gimnàstica Rítmica i que a més este cap de setmana s’han proclamat subcampiones d’Europa.

premis esport ecolar

El porter local del Vallbonense, Josep Jorge, després de 25 anys seguits a l’equip local, ha estat reconegut amb el Premi a la Millor Trajectòria esportiva.

L’escalador, Jaume Peiró Gramuntell, ha rebut el premi Menció Especial a proposta de l’Ajuntament per la difusió dels drets LGTBI arreu del món a través de les seues xarxes socials de les pujades als cims més importants.

En la categoria adults han destacat també el Premi a la Millor Entitat Esportiva per al Club de Gimnàstica Aerogym; el Premi a l’Esport Adaptat, que se l’ha emportat el Club de Tir amb Arc Calderona; i el premi a la difusió de l’esport que ha estat per al programa de Radiopobla La Trinqueteria.

En les categories infantils, el premi al millor esportista en edat escolar és per a Náyel Llópis, del Club de Karate la Pobla; i Miquel Martí, del Club de Karate Kenkyo. En categoria femenina, el premi l’han compartit la gimnasta Enma Chelet i l’amazona Natalia Sánchez. El Premi al Fet Esportiu ha estat per a l’Equip Infantil A de l’Atlètic Vallbonense i el premi als Valors per al pre-benjamí C del mateix club.‹ Tornar

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà