La Pobla homenatja els seus esportistes en la gala de l’Esport

S’ha fet un reconeixement al gimnasta Jaime Belenguer Hervás, abanderat de l’equip olímpic espanyol en els Jocs Olímpics de Roma 1960

La Pobla de Vallbona ha celebrat l’onzena edició dels Premis de l’Esport, tot un esdeveniment esportiu i social que ha congregat al voltant de 500 persones en l’auditori de la Casa de la Cultura. Enguany s’ha fet un reconeixement al gimnasta Jaime Belenguer Hervás, abanderat de l’equip olímpic espanyol en els Jocs Olímpics de Roma 1960.

La gala de l’Esport, celebrada la nit del divendres, ha reconegut l’esforç dels millors esportistes de la localitat on hi ha 25 entitats esportives en les que participen al voltant de 1.500 persones.

Enguany s’ha reconegut el mèrit esportiu en 14 categories diferents i s’han fet una menció especial i un reconeixement al gimnasta de la Pobla Jaime Belenguer Hervás, abanderat de l’equip olímpic espanyol en els Jocs Olímpics de Roma a 1960. Una lesió el va retirar de la competició i va dedicar-se a entrenar a altres gimnastes.

L’altra menció ha estat  per a Miguel Esteve, regidor d’Esports en 2005, i impulsor d’estos premis.

Durant l’acte s’ha volgut destacar als esportistes del municipi que han sigut becats com a esportistes d’elit així com s’ha fet entrega d’un obsequi a les entitats esportives  del municipi i a totes aquelles que fan possible els esdeveniments esportius com ara Protecció Civil, Policia Local o l’associació de Comerciants.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, i la regidora d’Esports, Iris Marco, han fet entrega dels guardons i han subrayat els valors de l’esport per a integrar-los en el dia a dia.

Finalment s’han lliurat els premis de les 14 categories:

Premi al millor esportista: Toni Latorre ‘Lato’ (fútbol); Menció de Bronze: Carlos Giner (triatlón); menció d´Argent: Juanjo Mariño (karate).

Premi a la millor esportista: Cristina Mansilla (esgrima); Menció d´Argent: María Ángeles Carrasco (pesca deportiva).

Premi a l’esportista amb diversitat funcional: Raúl Martí (Boccia).

Premi al millor resultat o fet esportiu: equip junior de la sala d’armes Jaume I, format per Aitor Cervera, Alex Patiño, Daniel Torres, Cristobal Giménez i Dani Molina i equip senior femení format per Cristina Mansilla, Sara Ramirez i Bel Benlloch.

Premi a l’esport popular (Esport no federat): Roberto Aleixandre (Atletisme).

Premi a la millor trajectoria esportiva: José Román i Jorge Navarro (Club At. Vallbonense).
 
Premi al millor esportista en edat escolar (de 6 a 16 anys):  Álvaro Jacinto (Karate); Menció bronze: Sergi Gómez (Tenis de Mesa); Menció d´Argent: Daniel Aguilar i Patxi Pérez (Pesca Esportiva).

Premi a la millor esportista en edat escolar (de 6 a 16 anys): Patricia Fernández (Karate);  Menció D´Argent: Marta Zarzo (Tenis) i Lucía Xiaoyu Hamerlinck (Natación Sincronizada).

Premi al millor fet esportiu en edat escolar: Equip aleví del Club de Galotxa format per Enrique Marco, Salva Ballester i Oscar Martí; Menció d´Argent: equip infantil A del C. AT. Vallbonense format per: Juan Tenes, Sergio del Cerro, Sergio Ibañez, Adrian Tornal, Miquel Castellar, Borja Maza, Jorge Quiñones, Jorge Sotos, Fran Estellés, Alejandro Torrijos, Jorge Nieto, Tony González, David Castiella, Mateo Vizcay, Miguel Marco, Cesar Melero i Pablo Guillen; i equip prebenjamí format per David Vicent, Joaquín Martínez, Iker Kasaña, Aitor Diago, Sergio Merio, Vicent Escribá, Izan Gutierrez, Joan Romeo, José Carlos Sales, Alvaro Ferrero, Jorge Benavent, Iván Alezard i Alex Sánchez.

Premi a la millor entidad esportiva: Associació Quercus.

Premi a la entidad no esportiva: Caixa Popular de la Pobla de Vallbona; Menció d´Argent: Associació de Comerciants de la Pobla de Vallbona.

Premi al millor mitjà de difusió: Club Esportiu Grup Espeleològic Valencià Pobla de Vallbona.

Premi Menció Especial: Miguel Esteve Llopis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà