La gala de l’esport homenatja al nadador Daniel Ponce i al Club de Tir Olímpic

L’Ajuntament de Llíria entrega el trofeus de les competicions celebrades al llarg XVI Mes Esportiu

L’Ajuntament de Llíria va posar oficialment el tancament a la present edició del Mes Esportiu amb la gala de l’esport en què es van entregar els trofeus de les competicions celebrades al llarg d’estes jornades i va oferir un reconeixement especial als esportistes locals que han destacat en esta temporada: el nadador Daniel Ponce, el ciclista Eric Igual  i el Club de Tir Olímpic.

Més de 2.000 persones han participat en els tornejos i exhibicions de les més de 20 modalitats esportives que s’han realitzat durant tot el mes de juny dins del XVI Mes Esportiu de Llíria.

L’Ajuntament de Llíria també va oferir a la gala de l’esport un reconeixement especial als esportistes locals que han destacat en esta temporada.

Un d’ells va ser el nadador Daniel Ponce Jiménez, amb ja un brillant palmarés en travessies d’ultradistància, i que recentment va guanyar la Ultraswim Formentera-Eivissa de 30 km amb un temps de 6 hores i 33 minuts, polvoritzant el rècord de la prova en una hora.

A més, es va homenatjar al Club de Tir Olímpic de Llíria, els representants del qual ha sigut campions d’Espanya per equips amb la Real Federació Valenciana de Tir Olímpic i han obtingut el subcampionat d’Espanya per clubs en representació del club local.

Finalment, es va ressaltar la trajectòria del jove ciclista Eric Igual Úbeda, doble campió autonòmic en carrera i gimcana, en la categoria principiants de primer any, i que ja ha aconseguit 82 victòries en la seua curta carrera esportiva.

L’acte va estar presidit per la primera tinent d’alcalde, Consuelo Morató, i el regidor d’Esports, Pedro Vicente.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà