S’inicia un cicle de Música de Cambla a la Unió Musical de Llíria

El día 2 d’octubre s’inicià a la Unió Musical de Llíria un nou cicle de música de cambra que se celebrarà al llarg de la temporada 2010-2011.

Anna Alemany

Este cicle s’ha iniciat amb un concert del grup ‘Edeta Wind Quintet’, que contà amb una elevada assistència de socis, músics i simpatitzants. Els 5 membres d’esta agrupació de cambra són músics de la Banda Simfònica i de l’Orquestra de la Unió i que des de xiquets han estat vinculats a esta societat.

Els components d’este grup són: Andrea Arrué Fabra (flauta), Borja Pareja Aguayo (oboè), Josep Soler Fabra (clarinet), Miguel Angel Gil Escuder (fagot) i Pasqual Cabanes Fabra (trompa). “Tots ells”, segons assenyalen fonts de la Unió Musical de Llíria, “són músics d’una gran vàlua i que malgrat la seua joventut ja compten amb un brillant currículum musical”.

El concert que ens varen oferir estava format per una selecció de música de diverses etapes i estils artístics. Les obres que interpretaren foren: Divertimento, de Franz Joseph Haydn; Antiguas Danzas Húngaras del siglo XVII, de Ferenc Farkas; La forza del destino (overtura), de Giuseppe Verdi i Carmen Fantasia, de Georges Bizet.

Amb la nova etapa artística que s’ha encetat amb Enrique Artiga com a director titular de la Banda Simfònica de la Unió Musical, es demanà la col·laboració dels músics en diferents comissions que serviren per a millorar la qualitat artística de la Banda. Totes estes iniciatives compten amb el decidit recolzament de la junta directiva de la societat i el suport pedagògic dels directors de les agrupacions musicals.

Com indica el president de la societat, José Vicente Pedrola, “ja feia molt de temps que la Unió no organitzava un cicle de música de cambra que tinguera als seus músics com a protagonista. Des de principis d’any, la Unió està portant endavant una gran activitat social i musical i els seus socis i simpatitzants estan responent amb una elevada participació”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà