La Unió Musical de Llíria inaugura la sala ‘Skala’ Multiusos

Nou logo de la sala Skala de la Unió Músical de Llíria el Camp de Túria

D’un fosc i tancat local en els baixos de la societat, s’han habilitat noves dependències i espais per a l’ús i gaudiment dels socis i simpatitzants.

José García

El soterrani de la Unió Musical ha patit una remodelació interior absoluta per a poder adaptar-se als nous temps i donar cabuda a totes les necessitats de la joventut unionera i del públic en general. Per a la dita remodelació s’ha comptat amb la col·laboració econòmica municipal i de la Diputació Provincial i s’ha buscat la funcionalitat i el màxim aprofitament dels espais.

La rehabilitació s’ha plantejat a fi de recuperar un soterrani d’uns 400 m2 que estava abandonat i en el qual s’ha construït en dos espais: Un educatiu, on s’ha fet una ampliació de la zona escolar amb 4 boxes-cabina d’estudi musical, 1 aula polivalent, 1 aula d’informàtica i la recuperació del laboratori i aula de materials; i un altre espai on s’ha habilitat una zona d’oci, amb la Sala Multiusos “Skala” amb accessos interiors i exteriors, les zones de servicis i una zona de treball.

Lloc de trobada
President de la Societat, Jose Vte. Pedrola, ha afirmat que esta obra dissenyada i executada per l’actual equip directiu ve a donar resposta a les demandes de músics, pares, alumnes i associats per a donar cobertura a les necessitats educatives, culturals i socials que l’entitat té en l’actualitat i que requeria de nous espais per al seu desenvolupament.

Segons Pedrola, la nova sala “SKALA” es convertirà en un punt de trobada i referència de molts joves de la localitat i servirà de plataforma cultural i artística per a nous talents i per a la realització d’activitats diverses com a actuacions de grups de jazz, grups de corda i vent, actuacions en viu, conferències, conta contes, monòlegs, teatre, xerrades, festes, zona de ball, etc..

 

 

1 Comment

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà