Es reutilitzen más de 165.000 euros en pagar treballs d’urbanització del hospital auxiliar de Llíria que deuria pagar la Generalitat, denúncia el PSOE

El PSPV-PSOE de Llíria ha acusat a l’equip de govern edetà, del PP, de “reutilitzar més de 185.000 euros a pagar els treballs d’urbanització del futur hospital auxiliar de Llíria, malgrat que aquestes tasques són competència del govern de la Generalitat Valenciana”.

José García

Segons aseguren fonts del PSOE de Llíria, “al passat ple del 10 de març, el PP va aprovar una modificació pressupostària de més de 440.000 euros, en la que es reutilitzen més de 185.000 euros pe, fer front, entre d’altres qüestions, als 165.000 euros pendents de la urbanització dels terrenys del futur  l’Hospital de Llíria”.

Estes mateixes fonts recorden que “el Ajuntament de Llíria ha hagut de destinar més d’un milió d’euros a este hospital auxiliar, per falta de finançament de la Generalitat Valenciana, assumint partides que des del primer moment hauria d’haver assumit la Conselleria i que ha obligat a l’ajuntament de Llíria a llevar dels seus pressupostos importatns quantitats econòmiques per cobrir els costos de l’hospital, en detriment de millors prestacions de serveis als ciutadans i ciutadanes de Llíria”.

Des del PSPV-PSOE es denúncia que “els dirigents del PP de Llíria han reutilitzat partides pressupostàries com són els 60.000 euros d’inversió al cementeri, els 52.000 de condicionament de camins rurals, els 11.000 de mobiliari urbà i els 55.000 d’inversió en patrimoni històric artístic”. “Eixes partides són necessàries per a la reactivació econòmica i per a la generació d’ocupació, però han estat destinades a d’altres menesters”, critiquen els socialistes edetans.

“A més, amb esta modificació es consumeix el 50% del romanent de tresoreria de la liquidació del pressupost de 2010”, manifesten dels del PSPV. “Eixa liquidació que deixa en evidència la mala gestió econòmica de l’alcalde Izquierdo, obligant a una pròxima elaboració d’un Pla Econòmic Financer de Reequilibri, al suposar un dèficit del 12’14 %, establint una necessitat finançament de 2.343.800’57 euros”, conclouen estes mateixes fonts.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà