La ‘Coalició Compromís’ reclama ajudes per al CB Llíria, amb l’intenció de mantindre l’estructura esportiva i formativa del club

El candidat a l’alcaldia de Llíria per ‘Coalició Compromís’, Paco García, ha reclamat una major atenció del consistori edetà cap al CB Llíria, “una institució que porta més de 66 anys formant figures del bàsket valencià”.

José García

La ‘Coalició Compromís’ ha efectuat una proposta per assignar-li una partida econòmica que “ajude a  mantindre al Club de Bàsket Llíria”. Així, des d’esta formació s’ha reclamat a l’Ajuntament de Llíria que realitze el tràmits necessaris per fer una modificació pressupostària, amb l’objectiu de fer un suplement de crèdits de 50.000 euros en la partida destinada a la subvenció del CB Llíria.

Segons explica el cap de llista de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, “el CB Llíria és una de les entitats esportives més destacades amb les que compta la Capital del Camp de Túria”. “A més, si la ciutat de Llíria es coneguda a nivell nacional i internacional es per dos activitats que estan molt arrelades entre la població, una és la música i un altra el bàsquet”.

El bàsquet Llíria va nàixer l’any 1945 de la il·lusió i impuls que un home de la localitat com Pep Jordan. El club compta ja amb més de 66 anys d’història. “Una història amb èxits i davallades, però sempre mantenint un espirit formatiu que s’ha visualitzat en les grans figures que han eixit de la seua cantera i que han jugat durant molts anys en la lliga ACB, com Natxo Rodilla, així com destacades persones que han estat sempre lligades al club i que han passat pel seu equip com José Miguel Ferrandis, Josep Pérez Lapiedra, Lluis Andés e Isma Cantó”, explica Paco García.

Per a García, “el CB Llíria ha sigut i és una icona de l’esport local” i, als últims anys, “el club no ha comptat amb grans ajudes d’esponsors o ajudes institucionals com tenen altres equips de la Comunitat”. Segons comenta este candidat a l’alcaldia edetana, es necessari obtindre alguna “esponsorització extra per tal de mantindre l’activitat esportiva i educativa que el club manté amb els diferents equips de la cantera”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà