‘A Mos Redó’ enceta un cap de setmana gastronòmic amb els millors productes de Llíria

La fira obre a la plaça Major fins al diumenge

Més d’una quinzena d’establiments participen en la Fira ‘A mos redó’ que ha obert hui les seues portes i que oferirà la millor mostra de la gastronomia i els aliments tradicionals de Llíria fins al pròxim diumenge.

 L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, el regidor de Comerç Joanma Miguel,  i la resta de representants de la corporació municipal han estat presents en la inauguració de la fira, en un acte que va comptar amb l’actuació musical de la Banda Juvenil Primitiva de Llíria.

Després de l’acte protocolari, els comerciants i hostalers participants van atendre el públic assistent, que va tastar i assaborir els productes de la fira. Un any més, l’oferta d’A mos redó és un reflex de l’alta qualitat, la diversitat i la tradició gastronòmica de la localitat. 

El recinte firal, que s’ubica a la plaça Major, estarà obert fins al pròxim diumenge des de les 19 hores. La ciutadania podrà degustar la millor gastronomia local i disfrutar amb una programació d’activitats musicals, culturals i d’oci per a tota la família. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà