Hi han més de 8.000 xalets sense clavegueram a Llíria, denuncia la ‘Coalició Compromís’

La ‘Coalició Compromís’ de Llíria ha denunciat la manca de connexió al clavegueram de una part dels xalets que hi ha actualment al terme municipal.

José García

Són més de 8.000, segons expliquen des d’esta formació, els habitatges que aboquen les seues aigües residuals en pous cecs o al terra, “sense cap tipus de control municipal”, asseguren desde la ‘Coalició Comrpomís’, formació política que ha proposat un pla director de clavegueram per evitar la contaminació del Medi Ambient.

“La situació actual s’arrossega des de fa temps i en els 8 anys de gestió del Partit Popular a Llíria no s’ha avançat gens ni miqueta”, critica el candidat de ‘Coalició Compromís’ a l’alcaldía edetana, Paco García. “Abans al contrari: s’ha agreujat, amb unes polítiques que no fan sinó fomentar la construcció de zones residencials sense que hi hagen els més bàsics serveis públics com el sanejament d’aigües, l’asfaltat dels carrers o l’enllumenat”, continua Garcia.

Paco Garcia assegura que l’única solució que ha aportat l’equip de govern, del PP, ha sigut “aprovar unes quotes urbanístiques terrorífiques, fora de l’abast de la majoria de les famílies propietàries de les esmentades edificacions” que, segons este candidat, “no poden afrontar eixos rebuts econòmics”.

El candidat a l’alcaldia per la ‘Coalició Compromís’ ha apostat “per un urbanisme racional, sostenible i econòmicament viable” que siga “aplicable, sense discriminacions ni favoritismes, entre les vivendes del nucli urbà i les de les àrees residencials”. Paco Garcia també proposa “l’habilitació dels anomenats ‘microecoparcs’, en diversos llocs del terme municipal, per a l’abocament d’enderrocs, mobles i poda”.

 

1 Comment
  1. 8.000? No pot ser, si acabe de llegir en un altra notícia un comentari d’un usuari que deia que amb el PP estem salvats i que ningú pot fer-ho millor! Com poden passar estes coses? Però si duen 8 anys…

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà