Llíria convoca el concurs de pintura ràpida a l’aire lliure ‘José Manaut’

josemanaut

El 19 d’octubre a la plaça Major

L’Ajuntament de Llíria ha organitzat la quarta edició del Concurs de pintura ràpida a l’aire lliure ‘Pintor José Manaut’, que se celebrarà el 19 d’octubre.

Els artistes hauran de reflectir en les seues obres els costums, la vida dels carrers edetans, la seua gent i la seua cultura. Per a això, podran utilitzar l’estil i tècnica que preferisquen, en suport de llenç, cartolina o tauler de fusta, i hauran de finalitzar l’obra in situ abans de les 14 hores.

El certamen concedirà un primer premi de 700 euros, un segon de 500 euros i un tercer 300 euros. A més, després del lliurament de premis que es realitzarà eixe mateix dia a l’Espai Turisme Llíria, s’ha organitzat una taula redona al voltant de la figura de José Manaut (1898-1971), deixeble de Sorolla i un dels pintors valencians més rellevants del segle XX.

Els participants podran inscriure’s el mateix dia del concurs, de 8.30 a 10 hores, a l’Ajuntament de Llíria, o prèviament a través del correu electrònic cultura@lliria.es. Les bases estan disponibles en la web municipal www.lliria.es.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà