La fallera major de València acompanya Sonia Cervera i Irene González en la seua exaltació

falleras mayores 2020

Les falles de Llíria homenatgen les seues noves reines

El teatre de la Unió Musical ha acollit l’acte d’exaltació de la fallera major de Llíria per a 2020, Sonia Cervera, i la fallera major infantil, Irene González. La gala de presentació de les noves reines de la festa fallera a la capital del Camp de Túria, ha comptat amb l’assistència de la fallera major de València, Consuelo Llobell.

L’alcalde Manolo Civera, acompanyat pel president de Junta Local Fallera Martín Martínez i el primer tinent d’alcalde Joanma Miguel, va imposar les bandes acreditatives del seu regnat a Sonia i Irene.

També van rebre este distintiu les components de les seus respectives corts d’honor. La fallera major està acompanyada per Helena Gómez, Raquel Miñano i Vicen Escribano, mentres que la representant infantil compta al seu costat amb les xiquetes Melany Gavidia, María Isabel Aguilar, Carla Bustos i Chiara Miñano.

Sonia Cervera i Irene González han inscrit ja el seu nom en la història fallera de la ciutat edetana. I en esta emotiva gala, les sis comissions falleres de la localitat, junt amb altres juntes locals i entitats culturals, van rendir homenatge a les falleres majors de Llíria 2020.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà