Llíria recupera el doble accés al nucli urbà pel Pla de l’Arc

doble accés Pla de l'Arc Llíria

S’hi eliminarà la complexa entrada de vehicles actual

L’Ajuntament de Llíria, a través de la regidoria de Mobilitat Sostenible, està duent a terme un projecte d’obres per a recuperar el doble accés al carrer del Pla de l’Arc des de la rotonda de l’Ull del Vent. Este doble accés va ser eliminat fa un parell de dècades i a conseqüència d’això va deixar una entrada de vehicles a la localitat certament complexa.

El projecte suposarà la dotació d’un segon accés al nucli urbà, a banda del ja existent pel carrer Censals, per una zona d’expansió residencial, comercial i de serveis com és la via del Pla de l’Arc. Alhora, permetrà ordenar l’afluència de trànsit provinent de la CV-35, així com de les poblacions veïnes de Marines i Olocau.

Les obres, que ja s’han iniciat, es complementaran amb la prolongació del carril bici que unirà, a través del carrer Censals, els vials per a ciclistes del camí de Sant Vicent i de la carretera d’Alcubles. D’esta manera, es generarà una xarxa ciclista municipal que anirà interconnectant totes les vies de comunicació existents en la localitat.

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Llíria, Paco García, ha explicat que aquesta és “una reivindicació històrica” i que ha sigut tractada i aprovada en diversos plens municipals.

“Ara, amb l’execució d’estes obres, es veurà millorada l’accessibilitat per la zona oest del municipi i les persones usuàries no hauran de fer més esquivaments en l’entrada, per a poder dirigir-se al centre de la localitat i accedir a serveis tan importants com els jutjats, el centre de salut, la seu de la Policia Local, l’IES Laurona, la piscina coberta o el pavelló Pla de l’Arc”, ha explicat l’edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà