Banner papereria Ruiz

El Clarín presenta la imatge corporativa de l’Any Juan Vicente Mas Quiles

año Juan Vicente Mas Quiles

El logotip reflecteix la seua triple faceta: flautista, director i compositor

La Banda Primitiva de Llíria celebra enguany «l’Any Juan Vicente Mas Quiles», amb motiu del centenari del naixement del compositor i director del Clarín. Després de l’anunci oficial, la societat presenta un logotip confeccionat ex profeso per convertir-se en la imatge corporativa oficial de l’efemèride.

El logotip presenta una imatge contemporània i actual, amb un disseny que reflecteix la triple faceta del compositor edetà: la de compositor, la de director i la de flautista. Estos tres conceptes conformen el número 100, és a dir, l’element central de l’efemèride.

«L’Any Juan Vicente Mas Quiles és una efemèride molt important i, per tant, volem atorgar-li la solemnitat i transcendència que mereix» explica el Vocal de Comunicació, Lluís Pérez. «Per aquest motiu, hem volgut crear una marca, una imatge pròpia que funcione com la punta de l’iceberg de totes les accions que realitzarem al llarg d’este any. A més, el nou logotip ens permetrà mostrar una imatge actualitzada, amb projecció de futur».

En este sentit, el logotip s’utilitzarà al llarg de tot l’any en tota la documentació oficial de la Banda Primitiva de Llíria, la cartellera i els programes de mà. A més, estarà present a la façana de la societat, amb una lona commemorativa que presidirà tota l’efemèride.

«Estem vivint unes circumstàncies extraordinàries» afirma la vicepresidenta de l’Àrea Social, Natalia Villanueva, «i hem d’adaptar-nos a les circumstàncies. Però estem treballant perquè açò no siga un impediment per celebrar este homenatge tal com el nostre estimat Juan Vicente Mas Quiles es mereix».

Al llarg dels pròxims mesos, la Banda Primitiva anunciarà – a poc a poc – totes les accions que s’emmarquen dins d’esta celebració, que retrà homenatge a una de les figures més importants de la història de la societat.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.