Els 400 euros de la Federació del Comerç de Llíria ja tenen guanyador

federacio comerç lliria

Miguel Romero va disposar de tres hores per a comprar en els comerços locals

La Federació del Comerç de Llíria continua impulsant iniciatives per recolzar l’ activitat comercial de la localitat. La darrera campanya del mes de juny amb el Sorteig de 400 euros per gastar als establiments associats, va ser una campanya amb molta acollida, doncs l’urna estava de gom a gom .

El president de la federació i la Llibrería Cantó, van fer l’entrega del premi a Miguel Romero, que acompanyat pels membres de la Federació del Comerç de Llíria i dels seus familiars, va recorrer els carrers de Llíria comprant a les botigues.

L’import máxim de despesa a cada establiment es de 40 euros en temps limitat a tres hores.

APTC BAR

Els 10 comerços  que van ser els afortunats de poder compartir també l’alegría amb el guanyador son: Bar A.P.T.C., Nou Ajuar Els Basteros, Zapateria Julia Molina, Pollos Planes, Carnicería Mari Carmen, Bodega Ca Tino, Ferreteria Ca Paco e Hijos, Carns Joan Faubel, Taroncher Mascotes i Llibrería Cantó.

La primera parada per comenzar amb força va ser provant ‘l’esmorzaret lliriano’, una de les propostes de la Federació del Comerç de Llíria de l’estiu per gaudir de la gatronomia local.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà