La Federació de Comerç presenta l’Esmorzaret Llírià

almuerzo lliriano
FOTOS: PAU TINEO.

Galeria d’imatges

L’estiu és sobretot, temps per compartir i gaudir i, cap trobada o esdeveniment recull millor esta idea que la de l’esmorzar tradicional. Amb este esperit, la Federació de Comerç de Llíria ha presentat la campanya ‘l’Esmorzaret Llirià’ una iniciativa que amb el lema “Per tu, per mi, jo esmorze ací” s’alia amb el comerç i el turisme del municipi del Camp de Túria.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde, Joanma de Miguel i de l’exalcalde, Manolo Civera, la directora general de Comerç, Rosana Seguí, i representants d’associacions de comerç dels pobles veïns i dels principals agents socials del Camp de Túria.

almuerzo lliriano

Viatges, descomptes i esmorzars especials, son els premis d’esta campanya centrada en l’esmorzar tradicional. Amb productes de proximitat, artesans i de comerç local, l’hostaleria de Llíria participa amb diferents propostes d’entrepans que es podran gaudir durant els mesos de juliol, agost i setembre.

almuerzo lliriano

Esta iniciativa, que compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria i de la Unió Gremial, es va presentar este dimecres, 30 de juny per la vesprada, a les Termes Romanes de Mura, un dels moltíssims marcs d’interès turístic i cultural que ofereix Llíria als seus visitants. Així ho ha volgut destacar el president de la Federació de comerç de Llíria, Juan Motilla; “Esta campanya, tracta d’impulsar el comerç local i de proximitat a través d’accions conjuntes, que vinculen la gastronomia lliriana amb el turisme cultural, tan important en el nostre municipi” “L’esmorzar llirià s’integra així amb les rutes culturals de la ciutat” ha afegit.

almuerzo lliriano

A més, els establiments participen, cadascun d’ells, amb un entrepà únic ,en el concurs al millor esmorzar llirià, que compta amb el patrocini de Provea i Caixa Popular.

Les imatges de l’acte de presentació de la campanya, açí.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà