Sanitat projecta la reforma del Centre de Salut de Llíria

Reunión Conselleria Sanidad Llíria

La millora prevista per a estes instal·lacions suposarà una inversió de 2 milions d’euros

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha traslladat a l’Ajuntament de Llíria el projecte de reforma i ampliació del Centre de Salut de la localitat. La important millora prevista per a estes instal·lacions suposarà una inversió que rondarà els 2 milions d’euros. 

L’alcalde Joanma Miguel, junt amb la regidora de Salut Pública Isabel Llopis i el d’Obres Francesc Fombuena, s’han reunit amb el director general d’Alta Tecnologia, Inversions i Infraestructura, Jaime Peris, per a abordar les necessitats d’esta actuació. Així, l’Ajuntament haurà de remetre a la Conselleria els informes tècnics preceptius per a conéixer la viabilitat de la parcel·la i poder redactar el projecte definitiu de construcció. 

Joanma Miguel ha destacat que “es tracta d’una inversió molt important per al nostre municipi, que servirà per a millorar l’atenció primària que es presta a la ciutadania en est centre”.

Per part seua, la regidora Isabel Llopis ha explicat que des de la Conselleria també s’ha informat que “es van a augmentar, des d’esta setmana, les places de medicina de capçalera i infermeria en el Centre de Salut de Llíria, la qual cosa suposarà una reassignació dels professionals que atenen els seus pacients”. A més, “el reforç de personal sanitari també es durà a terme a l’Hospital de la localitat”, ha afegit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà