La Brigada de Camins de Llíria incorpora un furgó multifuncional a la seua flota

Entrega suministro furgoneta caminos 1

El nou vehicle servirà per a transportar personal i maquinaria

La Brigada Municipal de Camins de Llíria ha rebut un furgó multifuncional amb una capacitat de 7 places. L’adquisició d’este nou vehicle ha suposat una inversió de 34.477 euros, que servirà per a millorar la prestació de les funcions de neteja, conservació i reparació de camins i vials rurals sl terme municipal.

L’alcalde Joanma Miguel i el regidor de Mobilitat Sostenible i Camins Rurals, Paco García, junt amb del coordinador de la Brigada, van ser presents en l’entrega d’esta furgoneta que s’incorpora a la flota municipal. 

Segons l’edil Paco García “amb este nou vehicle es podrà atendre nous serveis i transportar a un major número de personal als punts de treball”.

Així mateix, amb les dimensions que té este furgó, es podrà carregar maquinària accessòria com la piconadora que s’utilitza periòdicament per a terraplenar l’asfalt. Al mateix temps que té una major capacitat per a carregar les eines i utensilis que utilitza el personal en els desbrossaments manuals de cunetes i marges de camins.

En tràmit una nova retroexcavadora
Igualment, García ha avançat que el Consistori “està tramitant també el procediment de contractació per a la compra d’una nova retroexcavadora, que substituirà a l’actual que té quasi dues dècades, i que resulta un element clau per a dur a terme les tasques d’extracció de material, condicionament de camins i adequació de vials dins de l’àmbit rural”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.