El regidor de Llíra Pedro Vicente (PSPV) presenta la seua dimissió

Pedro Vicente. FOTO: FRAN MARTíNEZ.

L’exregidor Manuel Llavata assumirà l’acta

El regidor del grup socialista a l’Ajuntament de Llíria Pedro Vicente deixarà l’acta de regidor abans que acabe la legislatura. Aquesta serà la tercera baixa en les files del PSPV després de la marxa de l’exalcalde Manolo Civera després de cedir la vara de comandament a Joanma Miguel (Compromís) i de Ferran Pina per a ocupar un lloc d’assessor en la Conselleria de Sanitat.

Pedro Vicente ha presentat la seua dimissió aquesta setmana per registre d’entrada a l’Ajuntament de Llíria, segons han confirmat fonts municipals, i es farà efectiva en el ple municipal d’aquest mes d’octubre.

L’edil del PSPV està al capdavant de l’àrea de Gestió Cultural a través de la que s’encarregava de l’organització de festivals i concursos musicals, de mantindre les relacions amb les bandes de música, dels festejos taurins, de les Falles i de la Fira i Festes de San Miguel, entre altres esdeveniments.

Pere Vicent, que professor de música, deixarà l’acta de regidor que assumirà l’exregidor Manuel Llavata, que tornarà al consistori aquesta legislatura.

Llavata, que ocupa l’onzé lloc de la candidatura socialista, entrarà després de la previsible renúncia de Beatriz Ochoa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà