Llíria arranca la programació de festivals musicals de primavera

Sant vicent Llíria

El Primafest serà el primer esdeveniment que oferirà el consistori este cap de setmana

El regidor de Turisme, Paco García, ha presentat la programació de festivals musicals que oferirà l’Ajuntament de Llíria per a tot tipus de públics durant el mes d’abril.

Segons ha destacat l’edil, “el PrimaFest serà el primer gran esdeveniment que obrirà la cartellera prevista. Serà este dissabte dia 15 d’abril, des de les 20.000 hores a la plaça Major de la localitat, on podrem gaudir dels grups ‘El último ke zierre’ i ‘Smoking Soul’, i com a fi de festa l’orquestra La Pato”.

Este mateix cap de setmana, la programació d’espectacles continuarà amb l’orquestra ‘The Hottubes’ i el DJ Santy Mataix., en el marc del Festival de Paelles que se celebrarà el diumenge 16 al parc de Sant Vicent, a partir de les 16.00 hores.

Per a finalitzar el mes, la localitat comptarà amb dos nous esdeveniments musicals, el dissabte 29 d’abril el “Túria Music Festival”, per a amants de la música techno i del remember, que es realitzarà a la zona del Canó.

I el dia 30 d’abril, se celebrarà el Dia Internacional del Jazz al costat d’altres Ciutats Creatives de la UNESCO, en un acte que combinarà la música i la creativitat audiovisual, i amb el leitmotiv de la projecció del ODS 14 i la vida sota l’aigua.

“Llíria activa tota una sèrie de festivals que naixen amb la voluntat de promocionar la localitat, dinamitzar la seua economia, difondre el seu patrimoni i gastronomia, així com diversificar els concerts de música per a tots els públics en diferents escenaris i zones del municipi, fent-los coincidir amb les jornades festives de primavera”, ha apuntat García.

Des de Turisme Llíria es convida a participar este mes d’abril de tots estos espectacles, així com en altres activitats que s’estan programant per als mesos de juny i juliol com són “Històries Nocturnes” i el “LLUM Fest”, per a continuar gaudint del patrimoni i la música de la ciutat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà