El PSPV i Compromís compartiran l’alcaldia de Llíria dos anys cadascun

paco gorrea elecciones

Els partits continuen negociant els detalls del pacte

Fonts del PSPV de Llíria han confirmat hui a InfoTúria.com que hi haurà pacte de progrés amb Compromís i que aquest inclourà el torn en l’alcaldia dos anys per a cadascun dels partits. D’aquesta manera es donarà continuïtat al pacte de l’Almodí de 2019.

Menys de 24 hores després que les direccions del PSPV, Compromís i EU feren públic l’acord d’investidures d’alcaldes que estableix que la formació més votada tindrà l’alcaldia els quatre anys, des del PSPV han apuntat en què el cas de Llíria el pacte local mantindrà el torn de la vara de comandament com es va establir la passada legislatura en la qual el PSPV tenia un regidor més que Compromís.

“La voluntat de la ciutadania és que hi haja un pacte d’esquerres a Llíria i seguirem amb el pacte de govern de progrés compartint l’alcaldia amb Compromís i amb un govern de coalició”, han manifestat des del PSPV.

El que encara no s’ha establit és l’ordre del torn. En cas de començar Compromís, l’actual alcalde Joanma Miguel, es mantindria en el càrrec dos anys més, o d’iniciar-se amb el PSPV, el candidat socialista, Paco *Gorrea, seria el nou alcalde de Llíria.

Tots dos partits continuen negociant els detalls de l’acord que ahir va ser ratificat per l’assemblea local del PSPV i que s’escenificarà abans del dissabte, dia de constitució dels nous ajuntaments.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà