Joanma Miguel, elegit alcalde de Llíria

equipo de gobierno lliria

Compromís i PSPV compartiran l’alcaldia

Joanma Miguel ha sigut proclamat alcalde de l’Ajuntament Llíria en la sessió de constitució de la XII Legislatura Municipal que s’ha celebrat este matí en el saló de plens de Ca la Vila.

El cap de llista de Compromís-MOVE ha comptat amb el suport d’11 vots per a la seua investidura, els 6 del seu grup i els 5 del PSOE. La candidata del Partit Popular, RemeMazzolari, ha rebut els 8 vots dels regidors de la seua formació, i l’edil de VOX José Luis Milio, els 2 del seu partit.

Joanma Miguel tornarà a ocupar l’Alcaldia durant els dos pròxims anys. I en virtut de l’acord de govern a què han arribat entre Compromís-MOVE i el PSOE, el regidor socialista Paco*Gorrea recollirà la vara de comandament en la segona part de la legislatura 2023-2027.

El reelegit alcalde de Llíria ha manifestat en el seu discurs d’investidura que “continuarem treballant i consolidant el projecte de progrés que vam iniciar fa quatre anys, des d’una aposta de planificació futur per a fer un model de ciutat sostenible i amable amb les persones”.

Per a això, i com fa dos anys quan va prendre possessió del càrrec, ha apel·lat al “diàleg constructiu amb els grups de l’oposició i la proximitat amb la ciutadania per a conéixer de primera mà les seues necessitats, amb la finalitat de configurar una Llíria millor, plural i oberta, diversa i inclusiva, respectuosa i tolerant, festiva i innovadora, en la qual totes les persones se senten representades”.

Així, Joanma Miguel ha desgranat les prioritats de la seua acció de govern com l’arribada d’empreses innovadores al polígon de Carrasses, la generació d’ocupació de qualitat i l’impuls del comerç local, en l’àmbit econòmic.

Ciutat amable amb les persones

Ha anunciat diversos projectes de reurbanització de carrers per a “fer un model de ciutat que prioritze la mobilitat sostenible, amb les persones com el centre d’uns espais públics més agradables, més verds, com el nou parc central de Mura, i una millor accessibilitat”.

“Continuarem implantant un pla viable de consolidació de les urbanitzacions amb contribucions especials, a més de portar aigua potable a les zones residencials de fora del nucli urbà, perquè volem que les persones que viuen en estes zones tinguen tots els serveis necessaris i se senten com un veí o veïna més”, ha afegit.

Equipaments esportius i educatius

Per a esta nova legislatura, “es preveu l’execució de diferents millores en les instal·lacions esportives com l’annex del Pavelló Pla de l’Arc, el Pla Director de El Canó o la rehabilitació del Trinquet”. A més, en l’àmbit educatiu es construirà el nou IES Laurona i el col·legi de Mura.

“Continuarem treballant per a implantar el Pla Convivint, amb unes infraestructures socials tan demandades i necessàries a Llíria, i que milloraran la qualitat de vida de molts col·lectius, com la residència i centre de dia per a persones amb diversitat funcional al Prat o el centre de dia per a persones majors en la zona de l’estació”, ha assenyalat el primer edil.

L’aposta per potenciar Llíria com a referent mundial en la música com a Ciutat Creativa de la UNESCO i com a destinació turística cultural de qualitat seran unes altres de les prioritats del Govern municipal.

“La joventut també ocuparà un lloc molt important en les nostres accions amb una oferta d’oci diversa i nous espaisper a desenvolupar les seues activitats a Ca Porcar”.

Finalment, ha defensat també “un model de ciutat sostenible, preocupat amb el medi ambient, amb perspectiva de gènere i compromés amb la convivència i la seguretat ciutadana”.

nueva corporación Llíria

NOVA CORPORACIÓ DEL’AJUNTAMENT DE LLÍRIA:

Partit Popular

Reme Mazzolari Tortajada

Susi Subiela Moros

Susi Esteve Perelló

José Miguel Maicas Prats

Rafael Villarejo Veses

Cintia Urbano Sancho

Miguel Castellano Pérez

Raúl Aragó Mayor

Compromís-MOVE

Joanma Miguel León

Mª Cruz García Pedrero

Juana García Portolés

Paco García Latorre

Reme Tordera Aroca

Andreu Badía Veses

Partido Socialista Obrero Español (PSOE)

Paco GorreaBañuls

Consuelo Morató Moreno

Nicolás Marco Pérez

Mª José Llopis Oliver

Francesc J. Fombuena Valle

VOX

José Luis MilioTío

Rafael Rodríguez Pablos

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà