Héctor Troyano torna a l’alcaldía de Vilamarxant amb els vots de PP i Cs

pleno alcaldia vilamarxant 2023

Encapçalarà el govern de coalició fins a 2025

El popular Héctor Troyano ha sigut nomenat nou alcalde de Vilamarxant en la sessió plenària que s’ha celebrat hui a l’Ajuntament del municipi del Camp de Túria després del suport dels representants del PP i Ciudadanos.

Troyano, que ja va exercir com a primer edil fa quatre anys, del 2019 al 2021, governarà durant els dos primers anys de la present legislatura després de l’acord de govern aconseguit entre el PP i Ciudadanos les dos forces polítiques més votades en les últimes eleccions municipals celebrades el maig passat.

En la segona part de la legislatura serà Xavier Jorge, fins ara alcalde de la localitat, el que torne a rebre la vara de comandament i es convertisca en el primer edil de Vilamarxant.

La nova corporació municipal de Vilamarxant estarà conformada per set regidors del PP, cinc de Ciudadanos, tres del PSOE i dos d’Acord per Vilamarxant.

Héctor Troyano ha assegurat estar molt content davant l’oportunitat que se li presenta per a estos anys: “Per a mi és un orgull tornar a ser l’alcalde del nostre poble i continuar avançant en la línia que hem fet durant l’última legislatura on hem fet importants inversions i millores per a millorar el benestar dels nostres veïns”.

“Tornem a reeditar un pacte entre Partit Popular i Ciudadanos que ha sigut fructífer per al nostre municipi com s’ha demostrat durant els últims anys. Sabem que encara ens queda molta faena per fer però estem convençuts de la línia a seguir per a desenvolupar els projectes que continuen fent del nostre poble un exemple de política local”, ha acabat Troyano.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà