La socialista Alicia Tusón revalida l’alcaldia de Serra amb el vot de Compromís

L’esquerra governarà en coalició

Alicia Tusón s’ha convertit de nou en l’alcaldessa de Serra gràcies als 5 vots de la seua formació, PSPV-PSOE, i el suport del regidor de Compromís desprès de signar un acord de govern amb Compromís que assegura l’estabilitat al govern municipal durant els pròxims quatre anys.

El plenari de constitució de la corporació municipal s’ha celebrat este matí en un saló d’actes ple de gom a gom.

Després de prometre el càrrec d’alcaldessa, Tusón s’ha adreçat a la ciutadania per donar les gràcies pel suport rebut en les passades eleccions. Agraïment per al seu grup i per al de Compromís que ha facilitat la seua elecció per al mandat que hui comença. En paraules de l’alcaldessa: “La ciutadania ha apostat clarament per un govern de progrés per al nostre poble. Assumim eixa responsabilitat i governarem per a totes i tots, sense distinció, com ho hem fet sempre. Amb independència del lloc on visq8em: al nucli urbà o a la urbanització Torre de Portaceli.”

La constitució de la mesa d’edat ha donat lloc a la promesa o jura del càrrec de la corporació: 5 per al PSPV, 2 per a l’Agrupació Electoral Torre de Porta Coeli, 2 per al PP, 1 de VOX i un per Compromís.

Posteriorment, els partits han presentat els seus candidats, Alicia Tusón pel PSPV; Maria Rosario Martínez, pel PP, i Carlos Devís per Vox. L’Agrupació Electoral Torre de Porta Coeli i Compromís no ha presentat candidat. Després de la votació a mà alçada, Tusón ha resultat elegida alcaldessa amb 6 vots a favor, els cinc del PSPV i un de Compromís.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà