El Govern de Llíria tindrà set regidors amb dedicació exclusiva o parcial

nueva corporación Llíria

Els membres amb ocupació total en el càrrec rebran 36.680,42 euros anuals

El ple de Llíria va aprovar esta setamana la nova estructura organitzativa i règim de dedicacions dels càrrecs públics de l’Ajuntament en esta nova legislatura. La Corporació municipal comptarà amb cinc regidors amb dedicació exclusiva, Joanma Miguel, Juani García, Paco García, Paco Gorrea i M José Llopis amb una retribució de 36.680,42 euros anuals, i dos amb dedicació parcial, Consuelo Morató i Francesc Fombuena amb una remuneració de 27.510,32 euros a l’any, a més de 6 llocs de personal eventual.

Els imports del règim retributiu no pateixen variació, igual que les indemnitzacions per assistència a òrgans col·legiats. Els representants municipals sense alliberament cobraran 200 euros per assistència a plens, 60 euros a les juntes de govern i 65 euros a les comissions informatives. Les dotacions econòmiques mensuals que rebran els grups municipals es mantenen en 225 euros fixos més 22,5 euros per edil.

En la sessió, a més d’acordar-se la periodicitat dels plens ordinaris i comissions per a aquest exercici, es va aprovar la creació de les comissions informatives permanents que s’estructuraran de la següent manera: Modernització, Educació en Valors, Polítiques Inclusives i Recursos Humans; Economia Sostenible, Gestió Cultural, Patrimoni i Especial de Comptes; Protecció Entorns Naturals, Obres i Serveis, i Memòria Democràtica; i Sostenibilitat, Ordenació del Territori, Mobilitat, Turisme i UNESCO, Infraestructures i Govern Interior.

Igualment, es va donar compte de la constitució dels grups polítics municipals que tindran com a portaveus titulars a Reme Mazzolari (PP), Juani García (Compromís-MOVE), Paco Gorrea (PSOE) i José Luis Milio (VOX).

També es va realitzar la dació de compte del nomenament de les tinences d’alcaldia i assignació de delegacions entre els membres de l’equip de Govern.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà