Ribarock rendeix tribut al mític grup ‘Mak y los Desertores’

El parc Maldonado obrirà les seues portes a les 20 hores amb entrada gratuïta

El Festival Ribarock rendirà aquest dissabte 1 de juliol un homenatge al desaparegut ‘Mak y los Desertores‘, un dels artífexs d’aquest mític festival que va irrompre a la fi dels 80 i que es va erigir com un dels grups de rock locals més llegendari de les últimes tres dècades.

El festival, que tindrà lloc al parc Maldonado a partir de les 20.00 hores, tornarà a posar sobre les taules de l’escenari a Sujeto K, que torna per a l’ocasió després de la seua dissolució fa ja nou anys. Aquesta serà una magnífica ocasió per a recordar èxits com Dale Color, Larrigui, Otro Día Más o Trance.

Ribarock serà l’últim dels tres concerts de la minigira que Sujeto K tenia compromesa per a enguany, després del realitzat en 16 Toneladas-Rock Club i en els Jardins de Vivers.

Acompanyant a Sujeto K, estarà Corazones Eléctricos i la RibaRock Band, que homenatjarà a Mak y los Desertores amb més d’una vintena de músics sobre l’escenari. Una cita, en la qual Corazones Eléctricos acabarà la gira del seu segon disc “Art i Ofici” que va nàixer just abans de la pandèmia, al novembre de 2019 i amb el qual ha recorregut tot el país, en festivals i també amb la participació de sèries com Hit.

El concert en Ribarock serà l’últim d’aquest cicle i uns pocs dies després del concert, entraran de nou en l’estudi a gravar el seu tercer disc.

Aquest festival és una de les apostes culturals municipals més importants, fruit de la col·laboració entre l’Associació Ribarock i l’Ajuntament de Riba-roja, que va apostar fa ja huit anys per continuar impulsant aquesta iniciativa amb identitat pròpia i amb un gran arrelament en el municipi.

Ribarock va nàixer en 1988 com una associació cultural sense ànim de lucre per la difusió i promoció de la música en directe i des de llavors ha organitzat nombrosos esdeveniments musicals, que es converteixen cada any en una cita ineludible per a tots els amants de la música rock. Va ser a la fi dels 80 quan els grups locals van decidir associar-se, col·laborar entre ells i realitzar un festival que els donara visibilitat.

Durant aquestes tres dècades, han passat grups com como Barbians, JimiSue, Sujeto K, Atonics, Kriatura, Rompebajos, Buenas Intenciones, Tender Beans Bar Buster Band, Els Make Som Arreus, Mak y los Desertores i Bajoqueta Rock.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà