S’inicia una campanya de crowdfunding per a finançar el ‘IV Aplec Camp de Túria’

La nova edició de l’Aplec del Camp de Túria tindrà lloc els pròxims dies 4 i 5 de setembre a Llíria

L’organització de l’Aplec de Camp de Túria ha llançat un crowdfunding (micromecenatge) amb l’objectiu d’aconseguir fons per a la nova edició que se celebrarà en setembre a la població de Llíria. Amb aquesta iniciativa es pretén fer front als costos derivats de l’enduriment dels requisits administratius, assegurances, seguretat, serveis sanitaris obligatoris, etc… i així poder donar-li una eixida econòmica a aquesta i a noves edicions d’aquestes jornades culturals.

El crowdfundign s’ha llançat a través de la plataforma verkami i s’ha fixat com a objectiu la xifra de 3.500€ amb la qual, sense cobrir completament les despeses del festival, s’ajudaria a donar-li continuïtat i viabilitat en el temps. El ventall d’aportacions s’inicia amb un mínim de 5€ fins als 350€ com a aportació màxima, tenint associada cada quota una recompensa en forma de samarreta, sopars, entrades per als concerts, etc.

Per a participar econòmicament amb la iniciativa es pot accedir a aquest enllaç: http://www.verkami.com/projects/12281-fem-aplec-camp-de-turia amb tota la informació detallada de com fer l’aportació econòmica. També es poden consultar tots els actes programats per a aquesta convocatòria cultural del Camp de Túria: horaris, preus, actuacions, etc.

Des de l’organització apunten que en cas d’aconseguir completar el micromecenatge els diners s’utilitzaran en “cartelleria i material d’impremta, grups de música, equips de so, desplaçament de les ponents, assegurances, protecció privada, servei d’ambulància, àpats, barres, infraestructura…, com podeu imaginar-vos, les despeses que requereix l’organització de l’Aplec són considerables”.

Aplec Camp de Túria també recorda que “amb l’objectiu de 3.500€ no cobrim el total de les despeses de l’Aplec, però sí que n’assegurem la viabilitat econòmica! Les vostres aportacions aniran destinades a cobrir aspectes tan imprescindibles com són l’equip de so i les diverses assegurances que ens demanen (assegurança civil i assegurança de pluja). “

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà