Executen les obres d’evacuació de pluja al col·legi Sant Miquel de Llíria

Amb els romanents del Pla Edificant

L’Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria d’Infraestructures Educatives, ha iniciat esta setmana les obres de millora del sistema d’evacuació d’aigües pluvials al pati del col·legi Sant Miquel.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Paco Garcia, esta inversió es fa amb els romanents que van quedar del Pla Edificvant del col·legi Sant Miquel en les actuacions de millora que ja van ser executades al menjador i banys del centre escolar.

Garcia senyala que, una volta aprovada la reinversió de prop de 27 mil euros per part de la Conselleria d’Educació que restaven per executar, l’ajuntament ha redactat un nou projecte per poder fer front a les inundacions que pateix el pati del col·legi quan hi ha episodis de fortes pluges en el municipi, on la gran àrea d’espai exterior que ocupen les pistes esportives i part de pati posterior s’omplin per complet d’aigua.

Les obres que es pretenen dur a terme suposen l’execució de nous embornals de drenatge al pati, que amb una nova conducció es volen dirigir al carrer Alpelic, finalitzant en un pou de recollida i tubs d’evacuació, on també s’acoplarà una bomba d’expulsió d’aigua pluvial amb la finalitat de que l’evacuació siga ràpida i completa a tot el recinte.

Les obres han donat inici esta setmana i es preveu que es puguen culminar abans de que l’alumnat retorne a les aules el pròxim 11 de setembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà