La Habitación Roja, Bajoqueta Rock i Óscar Tramoyeres, en les Festes de Riba-roja

Els actes s’estendran fins al 14 de setembre

Riba-roja de Túria es prepara per a les festes en honor al Santíssim Crist dels Afligits. El divendres 8 de setembre el grup La Habitación Roja delectarà als assistents amb un concert gratuït. Originaris de la localitat veïna de l’Eliana, els integrants de La Habitación Roja prometen una nit inoblidable de música i diversió.

El dissabte 9 de setembre, l’escenari en la plaça de l’Ajuntament cobrarà vida novament a les 23.15 hores amb l’actuació de Bajoqueta Rock, el talentós grup local que farà vibrar a l’audiència amb la seua música única i genuïna en valencià.

L’humor vindrà de la mà de l’humorista valencià, Óscar Tramoyeres, qui portarà el riure i l’alegria a l’esplanada dell CIJ el 3 de setembre a les 22 hores. Amb el seu enginy i estil còmic característic, Óscar Tramoyeres promet un monòleg que mantindrà a l’audiència entretinguda i rient a riallades.

L’Ajuntament de Riba-rojafa un anomenat a tota la comunitat i als visitants a unir-se a les celebracions en honor al Santíssim Crist dels Afligits. El programa divers i emocionant garanteix que hi haja alguna cosa per a tots els públics, des de la música i l’humor fins a la convivència i la diversió.

Dins del programa de festes estan incloses les Festes de Moros i Cristians, on l’entrada Mora i Cristiana serà el dissabte 2 de setembre a partir de les 22 hores. Tardeos, jocs infantiles, trobada de bolilleras, pirotècna, l’actuació de la Banda Simfònica La Unió Musical de*Riba-roja, cavalcada i actes litúrgics completen la programació.

Les festivitats s’estendran fins al 14 de setembre, brindant múltiples oportunitats per a submergir-se en l’alegria i l’esperit festiu en honor al seu patró.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà