Recuperen objectes robats per valor de 100.00 euros en un xalet de Llíria

La Policia desmantella una plantació de marihuana

La Policia Nacional ha recuperat objectes procedents de diversos robatoris amb força comesos a la província de València per valor de quasi 100.000 euros i ha detingut a un home de 41 anys i una dona de 46, als quals se’ls ha confiscat set quilos de droga.

Segons ha informat la Policia Nacional, els detinguts, tots dos d’origen espanyol, han sigut acusats d’un delicte de robatori amb força en les coses i un altre contra la salut pública després de desmantellar una plantació de marihuana en un dels immobles registrats.

En un dels registres, a més de confiscar la droga s’han intervingut cinc aparells d’aire condicionat i s’han esclarit cinc robatoris amb força perpetrats en empreses situades a la província de València.

La investigació va començar el mes d’octubre després de tindre coneixement agents de la comissaria de Paterna que en aquesta localitat s’estaven venent nombrosos objectes procedents de diversos robatoris amb força comesos en diversos polígons industrials de la província de València.

Els investigadors van esbrinar que els productes sostrets de cinc empreses de diverses localitats de la província de València, es trobaven emmagatzemats en un xalet situat a Llíria, en el qual a més van descobrir que es podria estar cultivant marihuana, ja que en el lloc s’apreciava una fortíssima olor característica d’aquesta substància.

Davant tals fets, els agents van practicar dues entrades i registres, en un domicili de Paterna i en un xalet de Llíria, i van poder recuperar una llavadora, dues motocicletes, tres televisors, cinc patinets elèctrics, set cintes de córrer, 35 caixes de productes d’una companyia d’entreteniment infantil, 360 figures de col·lecció d’una sèrie animada, 1.180 cigarrets electrònics i 6.703 peluixos.

A més en el xalet de Llíria es va desmantellar una plantació de marihuana on es va confiscar substància amb un pes total de set quilos i cinc aparells d’aire condicionat.

La investigació va culminar amb la detenció de la parella i la recuperació d’objectes sostrets per valor de quasi 100.000 euros i la devolució dels mateixos als seus legítims propietaris.

Els arrestats, amb antecedents policials, van ser posats en llibertat després de ser sentits en declaració no sense abans ser advertits d’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà