Mor un home de 52 anys en l’incendi d’un habitatge a Burjassot

incendio burjassot

Els bombers han hagut d’utilitzar una cambra tèrmica per a orientar-se

Un home de 52 anys ha mort hui en l’incendi d’un habitatge a Burjassot, on també un home de 69 anys ha necessitat atenció sanitària per inhalació de fum.

Quan els bombers han arribat al lloc, l’incendi estava molt desenvolupat i han hagut d’utilitzar una cambra tèrmica per a orientar-se per l’habitatge al saber que hi havia una persona en el seu interior.

Els bombers han pogut localitzar a una persona, ja morta, en un dormitori situat al fons de l’habitatge, segons informa el Consorci de Bombers de València.

L’incendi s’ha produït sobre les 14.40 hores en un habitatge situat en un baix del carrer Maestro Lope, i una altra persona ha resultat ferida i ha hagut de ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova.

El ferit per inhalació de fum és un home de 69 anys que ja es trobava en l’exterior de l’habitatge quan han arribat els bombers.

S’han desplaçat tres dotacions de Paterna i Burjassot, que han finalitzat les tasques d’extinció de l’incendi a les 16 hores, així com una unitat del SAMU, l’equip mèdic del qual ha assistit al ferit i posteriorment l’ha traslladat a l’hospital, informa el CICU.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà