Pentagrama de Llíria participa en el Ground Golf Open Europe 2024

pentagrama lliria

La delegació edetana va estar acompanyada per l’edil d’Esports

L’Associació Pentagrama de Llíria va participar en el Ground Golf Open Europe 2024 que s’ha celebrat a Segovia.

Esta entitat reunix persones amb problemes de salut mental i les seues famílies, amb el suport del taller municipal Pentagrama que els atén i desenvolupa diàriament activitats per a fomentar la seua autonomia personal.

L’equip de Llíria va estar acompanyat pel regidor d’Esports, Nico Marco, en este torneig on van ser rebuts per l’alcalde de Segovia, el president de la Federació Internacional de Ground Golf i el comité organitzador del campionat.

L’edil ha destacat “l’enriquidora experiència que ha suposat per a totes estes persones, que han pogut gaudir, fora de la nostra ciutat, d’unes jornades de convivència i esport inclusiu”.

Quant als resultats obtinguts obtinguts per la delegació edetana, Fernando Saiz va obtindre un guardó pels seus dos “hole in one” de 30 metres, Concepción Abad va rebre el premi inclusió a la millor jugadora, i Dirceu Lozano el premi inclusiu al millor jugador.

El ground golf és un esport 100% inclusiu, enfocat principalment a persones majors o amb diversitat funcional i que “quasi qualsevol persona pot practicar-lo, com hem pogut vore en este torneig internacional que ha reunit a més de 200 participants de totes les edats i condició física o mental”, recorda el regidor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà