Llíria se suma al Dia de l’Orgull

Orgullo lliria

Amb la campanya ‘La diversitat no fa mal, el teu odi sí’

Amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+, que se celebra hui 28 de juny, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Llíria ha promogut enguany la campanya “La diversitat no fa mal, el teu odi sí”.

Este lema es mostra en la pancarta penjada en l’edifici consistorial durant tot el mes de juny. “Amb este missatge directe i contundent, hem volgut fomentar, entre la ciutadania, el respecte a la diversitat sexual i contra la LGTBI-fòbia”, ha manifestat la regidora d’Igualtat, Reme Tordera, qui ha participat al costat de l’alcalde Joanma Miguel i membres de la Corporació municipal en l’acte del Dia de l’Orgull a la localitat.

Els representants municipals han penjat hui la bandera de l’arc de Sant Martí a l’ajuntament i s’ha donat lectura al manifest institucional d’esta jornada.

Un any més, l’Ajuntament de Llíria ha reiterat “el seu compromís i suport al col·lectiu LGTBIQ+, contra la seua discriminació i el respecte als seus drets, en esta data que reivindiquem, com es mereix, i recordant la història de tantes persones que han lluitat i continuen lluitant per a construir una societat més igualitària, justa i democràtica”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà