Benaguasil commemora el Dia de l’Orgull

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d’Igualtat, s’ha sumat a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ que se celebra hui amb una sèrie d’accions per a sensibilitzar a la població en matèria LGTBI, donar-li visibilitat i instar la tolerància i igualtat.

Una d’elles ha sigut el punt arc de Sant Martí que el dimecres es va instal·lar en el mercat municipal al qual es van acostar nombrosos veïns interessats per aquesta iniciativa.

Un altre dels actes realitzats ha sigut la gravació del programa de ràdio des de Benaguasil “Societat Valenciana”. En el programa han *participadovarios veïns, col·lectius i entitats, a més de l’alcalde i la regidora d’Igualtat per a reivindicar el desig de viure en una societat lliure de prejudicis, en la qual no existisca la discriminació en cap de les seues formes.

Els actes han finalitzat amb la lectura d’un manifest a les portes del Consistori en favor de la diversitat i la igualtat. En el mateix han sigut presents diversos regidors a més del director general de Diversitat, Stephane Soriano.

La regidora d’Igualtat, Alicia Molina, ha posat de manifest el compromís de l’Ajuntament amb la igualtat, la llibertat i la diversitat i ha assenyalat la importància de “continuar promovent i recolzant accions i mesures encaminades a garantir la llibertat i diversitat i a defensar la igualtat de drets de totes les persones”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà