Compte arrere per al Mundial d’handbol femení a Llíria

 mundial balonmano
FOTOS: PAU TINEO/INFOTURIA.

Galería de fotos de l’esdeveniment

Llíria ja compta els dies per a l’inici del Mundial d’Handbol Femení 2021, que se celebrarà entre l’1 i 19 de desembre en la localitat de Camp de Túria, Castelló, Torrevella i Granollers com a seus.

L’esdeveniment d’inauguració es va celebrar ahir la zona del Molló del Pla de l’Arc, a uns metres del pavelló municipal on es disputaran les trobades del grup B (Comité Olímpic Rus, Sèrbia, Camerun i Polònia) i el grup E (Alemanya, Hongria, República Txeca i Eslovàquia) i la Copa President entre les últimes seleccions de cada grup per a determinar les places del 25 al 32.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Joanma Miguel, el president de la Federació Espanyola d’Handbol, Francesc V. Blázquez, el regidor d’Esports, Paco Gorrea, i esportistes dels clubs locals que han participat en una desfilada amb les banderes dels equips que jugaran en la seu de Llíria.

El tret d’eixida a l’esdeveniment, que va comptar amb l’actuació del Grup de Danses ‘El Tossal’ i un quintet de metall, l’han donat la mascota oficial del Mundial, Lola que sosté un cartell lluminós amb el compte arrere cap al primer Campionat del Món d’handbol femení que se celebra en territori espanyol.

Joanma Miguel va afirmar que Llíria “ja espera amb molta il·lusió aquest Mundial, i acollirem a la nostra ciutat als equips i les seues aficions, amb l’hospitalitat que caracteritza a la societat edetana”. “Albergar esdeveniments de tal calibre ens permet continuar projectant al món el compromís de Llíria amb l’esport i també per la igualtat, donant protagonisme a l’esport femení”, ha afegit.

El president de la Federació ha assenyalat en el seu discurs que aquest Campionat del Món “és un homenatge a tot l’handbol femení espanyol, al seu passat, al seu present, així com al seu futur pel llegat que deixarà. I personalment suposa un orgull que Llíria, una de les grans ciutats de la Comunitat Valenciana, siga seu d’aquest esdeveniment, el primer que se celebra a Espanya”.

L’edil d’Esports va agrair “la confiança depositada per la Real Federació Espanyola d’Handbol en la nostra localitat per a ser seu d’un campionat amb un calat esportiu tan gran a nivell internacional”. “Estem fent un gran esforç, ultimant la reforma del pavelló per a adaptar-lo a les exigències de les competicions internacionals, i desitgem que això es traduïsca també en un rotund èxit d’organització i esportiu per a les nostres Guerreres”, ha afegit.

Accedeix a les imatges de l’esdeveniment, açí.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà