El pavelló Pla de l’Arc, llest per a acollir el Mundial d’Handbol

pabelllón Pla de l'Arc

Les instal·lacions han rebut una inversió de 600.000 euros

Tot està ja preparat perquè el Pavelló Pla de l’Arc de Llíria aculla el Mundial d’Handbol femení 2021 que se celebrarà a Espanya de l’1 al 19 de desembre. L’alcalde Joanma Miguel i el regidor d’Esports, Paco *Gorrea, han visitat les instal·lacions on s’ultimen els detalls per al primer partit del pròxim dijous.

Llíria acollirà els partits dels grups B (Comité Olímpic Rus, Sèrbia, Camerun i Polònia) i E (Alemanya, Hongria, República Txeca i Eslovàquia), així com la Copa President, que disputaran les seleccions que queden en última posició dels grups per a determinar les places del 25 al 32.

La celebració del Mundial ha suposat l’execució de diverses actuacions en el pavelló amb la remodelació de tot l’anell inferior, la millora de l’accessibilitat del recinte o la instal·lació de nous vídeo marcadors amb una inversió de 600.000 euros.

Joanma Miguel ha manifestat que “rebem aquest campionat amb moltíssima il·lusió perquè es tracta d’una cita històrica per a l’handbol al nostre país i per a la ciutat. Hem treballat intensament durant aquest temps per a oferir una organització a l’altura d’un esdeveniment d’aquesta projecció internacional, que ens permet continuar transmetent al món el gran compromís de la nostra ciutat amb l’esport i la igualtat”.

Així, “Llíria acabarà un any amb clar sabor d’handbol després d’haver acollit el mes de març passat el Preolímpic Femení d’Handbol, on la selecció espanyola va aconseguir classificar-se per als JJOO de Tòquio i la trobada de la EHF Euro *Cup, que van disputar ‘Els Hispans’ enfront d’Eslovàquia”.

L’edil d’Esports ha explicat que la remodelació s’ha dut a terme gràcies a una subvenció de 580.854 euros del Consell Superior d’Esports, i que “redundarà posteriorment en benefici de tots els clubs locals i persones usuàries de les instal·lacions”.

L’organització comptarà a Llíria amb la participació de 161 voluntaris que realitzaran labors de suport i reforç en les trobades.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà