Així serà el nou col·legi Mozart de Loriguilla

colegio Loriguilla

El director general d’Infraestructures Educatives visita les obres

El director general d’Infraestructures Educatives de la Conselleria d’Educació, Rafael Valcárcel, ha visitat hui, acompanyat de l’alcaldessa de Loriguilla, Montserrat Cervera, les obres del nou col·legi W.A.Mozart, emmarcades en el Pla Edificant.

Cervera ha destacat que, després de molts mesos de reunions, hui és un dia de “tremenda emoció per a Loriguilla” i ha agraït al director general “el tracte rebut, la implicació i la dedicació que han mostrat des de la primera trobada per a desbloquejar el problema que hi havia amb el nou col·legi, que va patir un retard en l’inici de les obres, al que es van afegir esdeveniments com la guerra d’Ucraïna i la vaga de transports”.

“Aquest nou centre-ha continuat l’alcaldessa- repercutirà directament en la qualitat educativa del nostre alumnat, que són pels quals treballem dia a dia. Només quedarà rematar la burocràcia per a poder incorporar, a petició de la Conselleria, el mòdul per a alumnes de 2 a 3 anys”.

El director general d’Infraestructures Educatives, ha afirmat que aquest projecte, amb una inversió de 5,6 milions d’euros impulsat a través del Pla Edificant, “millorarà la qualitat educativa del municipi”.

En la visita han estat també presents, els portaveus de tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament, la directora del centre educatiu i la presidenta de l’AMPA en representació de la comunitat educativa.

El nou col·legi, amb capacitat per a 450 estudiants, comptarà amb sis aules d’infantil, 12 de primària, un menjador i un gimnàs, que es disposaran en dues plantes en una parcel·la i està previst un nou mòdul per a l’escolarització d’alumnat de 2 a 3 anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà