Vilamarxant sol·licita reforços per a fer front als robatoris

L’alcalde ha demanat a la Delegació del Govern una major implicació

L’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, ha sol·licitat a la Delegació del Govern reforços operatius per a fer front a la situació que el municipi travessa des de fa uns mesos, a causa de l’augment de robatoris en diferents zones del poble.

En els últims mesos Vilamarxant ha experimentat un increment dels robatoris que
han afectat especialment urbanitzacions i disseminats de la localitat. Aquesta
situació ha provocat, de manera inevitable, l’augment de la inseguretat i de la
preocupació entre el veïnat. Als robatoris esdevinguts, se sumen també diversos
casos d’okupació il·legal.

El consistori va respondre a aquests fets delictius prenent mesures que es van traduir en l’augment de presència policial i de controls en les zones afectades. Malgrat els esforços constants i les diferents actuacions coordinades des de l’àrea de seguretat de l’ajuntament amb la Policia Local i la Guàrdia Civil, la falta de mitjans, recursos i personal de tots dos cossos dificulten la tasca de fer front a la situació que Vilamarxant travessa.

Per això, l’alcalde ha sol·licitat a la Delegació del Govern reforços operatius i una major implicació que permeta afrontar aquesta problemàtica de manera eficaç: “tots els mitjans dels quals disposem estan sent utilitzats per a erradicar els fets delictius que estem experimentant”, ha explicat.

Troyano ha afegit que “garantir la seguretat de les persones que resideixen a Vilamarxant i defensar el seu benestar és l’objectiu primordial”, per la qual cosa aquesta sol·licitud a la Delegació del Govern representa una oportunitat per a dotar al municipi dels mitjans i recursos necessaris per a acabar per fi amb aquesta problemàtica”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà