Els juniors busquen empreses per a rehabilitar l’alberg de Nàquera

alberg juniors

Els interessats poden presentar els pressupostos fins al 5 de març

Els juniors de Nàquera han fet una crida per a trobar una empresa que s’encarregue de les obres de rehabilitació de l’alberg. Després de la incorporació del tècnic de manteniment de La Llar Juniors, l’Alberg Diocesà del Moviment continua avant amb les accions necessàries per a l’adaptació de la infraestructura.

Per a l’execució de les obres que permeten l’adequació de La Llar, des de l’associació s’estan sol·licitant pressupostos a empreses i professionals de l’àmbit de la construcció i s’ha decidit obrir el procés perquè qui vulga puga enviar propostes econòmiques per a la seua valoració.

La Llar, situada al carrer Mina de Nàquera, es troba en sòl urbà i té una superfície construïda de 1.108m² distribuïda en dues plantes.

El principal treball que es vol escometre en aquests moments és la rehabilitació de l’edifici amb la finalitat d’adaptar-se a les necessitats més immediates.

Per a això, serà necessari emprendre actuacions de recondicionament de l’immoble, deteriorat pel seu ús al llarg dels anys, així com la renovació d’instal·lacions i la redistribució d’espais interiors de la construcció principal, atenent també les qüestions que afecten l’eficiència energètica.

Els interessats en la prestació d’aquest servei poden demanar més dades per a pressupostar la construcció des d’ara i fins al 5 de març a través de lallar@juniorsmd.org.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà