Vox aconsegueix a Nàquera la primera alcaldia de la Comunitat Valenciana de la mà del PP

vox naquera

La formació de l’alcalde Iván Expósito governarà amb majoria absoluta amb els populars

La formació política Vox ha aconseguit aquest dissabte la seua primera alcaldia en la Comunitat Valenciana amb l’elecció del seu candidat, Iván Expósito, en Nàquera, on governarà amb el Partit Popular.

En un comunicat, el partit que lidera Santiago Abascal ha destacat que totes dues formacions van arribar ahir a un acord per als pròxims quatre anys que inclou a totes dues formacions en la Junta de Govern del municipi.

El govern comptarà amb dos tinents alcaldes de Vox, a més de l’Alcaldia, i altres dues del Partit Popular, segons ha informat la formació.

Després de la seua elecció, Expósito ha manifestat que “és un orgull poder representar al partit dels valors des de l’Alcaldia de Nàquera” i ha agraït la confiança dels veïns depositada en el seu projecte.

vox naquera

El nou alcalde ha defensat així mateix que “els fets es demostren treballant, i nosaltres així ho farem des d’aquesta institució local”, per la qual cosa “des de hui mans ens posem a la feina per a millorar el nostre poble”.

Quant al pla de govern, Vox i PP han acordat, entre altres qüestions, la reducció d’impostos i taxes, la simplificació de tràmits burocràtics, la retallada de la despesa política improductiva i la defensa de les tradicions, cultura i festes populars.

També la promoció del comerç local, mesures de suport a les famílies, a la protecció de la infància i a cura dels nostres majors, un pla de conservació i millora del patrimoni històric i artístic i un altre de les instal·lacions esportives.

Vox obté així la seua primera alcaldia en la Comunitat Valenciana en el municipi en el qual va obtindre la majoria en les eleccions generals de 2019.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà