El nou alcalde de Nàquera cobrarà un sou de 45.000 euros a l’any

vox naquera

Tots els regidors de l’equip de Govern del PP i Vox estaran alliberats amb sou

El ple d’organització de l’Ajuntament de Nàquera, que se celebrarà divendres que ve a les huit i mitja del matí, aprovarà les retribucions del nou equip de govern integrat pels set regidors de Vox i del PP.

Tant l’alcalde de Vox, Iván Expósito, com els restants sis regidors estaran alliberats, amb dedicacions del 100, 75 i 60%, amb sous que oscil·len entre els 45.000 i els 28.000 euros bruts anuals.

En total, les nòmines del nou equip de govern sumen 243.250 euros a l’any.

Segons figura en l’expedient que s’emportarà al ple per a la seua aprovació amb els vots de l’equip de govern que té majoria absoluta, l’alcalde estarà alliberat al 100% i cobrarà un sou brut anual de 45.000 euros repartit en catorze mensualitats.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Obres Públiques, Serveis, Esports, Parcs i Jardins rebrà 38.000 euros anuals.

El segon tinent d’alcalde i regidor d’Administració, Família, Vida i Tercera Edat, Urbanitzacions i Noves Tecnologies percebrà 34.750 euros.

El tercer tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Ocupació, Desenvolupament Local, Comerç, Indústria i Fires cobrarà 28.000 euros. La mateixa quantitat que el regidor d’Emergències, Protecció Civil, Joventut, Cultura i Festes.

Les dues regidores que gestionaran les àrees de Tradicions i Festejos Taurins, Comunicació, Xarxes i Premsa, Protocol, Patrimoni, Aigües, Agricultura, Caça, Ramaderia, Arxiu i Jutjat de pau i Benestar Social, Recursos Humans, Sanitat, Educació i Atenció al Ciutadà rebrà 34.750 euros cadascuna.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà