Justícia reforçarà el jutjat de pau de Nàquera

ayuntamiento de naquera

Prestaran servei funcionaris dels cossos de l’Administració de justícia

La Conselleria de Justícia i Interior obrirà al gener de 2024 oficines de suport als Jutjats de pau en cinc localitats que en 2023 han superat els 7.000 habitants: Catral i Ondara, a la província d’Alacant, Torís i Nàquera, a la província de València, i Moncofa a la província de Castelló.

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha manifestat que “és un gran avanç i un compromís amb la ciutadania en poder facilitar l’accés de la justícia als ciutadans”.

Gràcies a aquestes noves oficines de suport, en els Jutjats de pau de Catral, Ondara, Nàquera, Torís i Moncofa, prestaran servei funcionaris dels cossos de l’Administració de justícia, mentre que les instal·lacions i mitjans instrumentals del Jutjat de pau estaran a càrrec de l’Ajuntament respectiu.

La Conselleria de Justícia assumirà el cost dels sistemes informàtics i del personal, el cost d’aquesta última partida, que assumeix la Conselleria de Justícia, ascendeix a la quantitat de 73.127,43 euros anuals per a cadascun d’aquests Jutjats de pau.

Aquesta xifra contempla el salari per al funcionari del cos de gestió amb funcions de Secretari de Jutjat de pau i per al del cos d’Auxili Judicial.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà