La Marató de Lectura desembarcarà a la plaça de l’Ajuntament el 30 d’octubre

L’organització ha preparat a Nàquera tres stands amb manualitats, un contacontes, un photocall amb les mascotes lectores

La Marató de Lectura de Camp de Túria arribarà a Nàquera diumenge que ve, 30 d’octubre, amb l’objectiu d’apostar per la lectura i crear nous espais públics per al lector. Després de passar per localitats veïnes com ara Serra, Domeño o Gàtova, la plaça de l’Ajuntament acollirà esta iniciativa a la qual s’ha adherit el consistori per a posar en marxa una jornada maratoniana on la lectura siga l’única protagonista.

L’organització desembarcarà a Nàquera per a acostar als seus veïns nombroses activitats. Així, ha preparat tres stands amb manualitats perquè els més xicotets puguen gaudir d’estes hores dedicades a la lectura. A més, hi haurà un racó de lectura en veu alta en el qual els representants dels col·legis llegiran el que ells mateixos hagen elaborat i un espai de biblioteca.

Els participants podran recórrer un passeig literari amb diferents cartells de cadascun dels 12 municipis que conformen esta iniciativa. Un contacontes, un photocall amb els personatges infantils i mascotes lectores, la rateta Marieta i Micalet i un taller de creuallibres. En este últim, els interessats podran anar amb el seu llibre al stand i allí tindran 50 títols dels quals podran triar un per a intercanviar-ho.

Tot açò estarà instal·lat des de les 10.30 hores del matí fins a les 14.00 hores i els interessats a participar poden inscriure’s telemàticament o el mateix dia de la Marató en el Punt d’Informació que trobaran instal·lat en la plaça.

En finalitzar la jornada els participants tindran un diploma que acredite la seua participació en el mateix i es farà un sorteig entre els mateixos que regalarà l’editorial Bromera que col•labora amb el projecte.

El pioner projecte, que busca potenciar la lectura i a més vertebrar el territori, està finançat pels ajuntaments participants i la Diputació de València.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.