Olocau reparte 2.500 mascarillas a los vecinos casa por casa

El Ayuntamiento distribuirá el material adquirido a partir del 14 de abril

El Ayuntamiento de Olocau ha adquirido 2.500 mascarillas homologadas tanto quirúrgicas como lavables para repartirlas entre la población a partir del próximo 14 de abril.

El alcalde de Olocau, Antonio Ropero, ha anunciado que una vez rebido el material se está organizando la distribución para que a partir del martes todos los vecinos empadronados en Olocau puedan recibir en sus casas los equipos de protección.

En cada casa recibirán mascarillas quirúrgicas y una lavable homologada de algodón. Esta mascarilla puede meterse en la lavadora y reutilizarse tantas veces como se quiera.

Ropero ha expresado su gratitud “porque en Olocau estamos respetando las normas establecidas en el Estado de Alarma. Agradezco la comprensión de todos y les animo a seguir cumpliendo con todas las normas para que cuanto antes podamos acabemos con este virus”.

“Mi deber y el de mi equipo de gobierno es proteger a la ciudadanía y cubrir todas las necesidades, por ello trabajamos incansablemente en limpiar y desinfectar zonas de afluencia de gente en todo el término municipal, de hacer la compra o ir a la farmacia de quien más lo necesita y ahora facilitaremos mascarillas para todos y todas”, ha añadido el primer edil socialista.

1 Comment
  1. Hem resulta molt preocupant “el temps” en que treballen les administracions, en este cas l’ajuntament d’Olocau i les maneres d’aplicar-se els protocols. Es una llàstima no poder accedir a les comunicacions que de les diferents administracions des de gener.

    A les xarxes socials, els polítics en parlaven de que aplegarien les sancions aquells que es votaren el confinament. Certament a mi les noticies que m’apleguen es que SEMBLA AGOST per l’ocupació que es fa de les segones residencies d’Olocau.

    A la premsa se ens dius que el 17 de març comencen a desinfectar carrers, hi ha carrers , que jo sàpiga tardaren 9 dies més, en fer la primera desinfecció (espere simplement que siga un error en les meves informacions). Portem 2 mesos de retard, sols falta que ho retardem més, això costa vides, amb nom i cognoms, amb família, amb amics.

    Les mascaretes adquirides per l’ajuntament d’Olocau, no son per protegir sols a qui les porta, mes be son per protegir a la gent que els envolta. ¿ Això encara no ho tenim clar ?
    Repartir les mascaretes sols a empadronats, sabent que hi ha casa on hui hi ha empadronats i no empadronats, val de poc.
    Podem esperar al 14 d’abril per repartir les mascaretes o si volen les autoritats, esperem a passar totes les festivitats o deixem per després del estiu.

    M’apleguen noticies de sanitaris fent el seu treball en condicions inadmissibles, alhora les polítiques de “cric” continuen aplegant al meu telèfon, personalment no ho entenc.

    Podria allargar-me moltíssim més, hui es un dia molt trist, però que molt trist.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà