El nou col·legi d’Olocau entrarà en funcionament aquest curs

colegio olocau
FOTOS: PAU TINEO

El director general d’Infraestructures Educatives visita les obres

El director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, va visitar ahir les obres del nou col·legi d’Olocau per a comprovar l’estat dels treballs i realitzar un recorregut per les instal·lacions del futur centre. 

La subdirectora general d’Infraestructures Educatives, Amaya Acevedo; l’alcalde, Antonio Ropero i els regidors socialistes i l’edil de Compromís, Vicent Murgui, l’arquitecta municipal, Sonia Cantero, responsables de les empreses encarregades de les obres i representants del CRA Alt Carraixet han realitzat també el recorregut.

Garcia ha conegut de primera mà el ritme al qual s’estan desenvolupant els treballs i l’avançat estat que presenten. Així, s’ha realitzat un recorregut pels diferents espais de la instal·lació (aules, pati, despatxos, menjador, biblioteca, gimnàs, entre altres zones) i, tant l’alcalde com el personal de l’obra, han explicat la fase en la qual es troba la construcció. Així mateix, s’ha dialogat sobre les directrius que han guiat l’obra, entre les quals destaquen la integració amb el privilegiat entorn natural i l’eficiència energètica, i sobre la voluntat de la Conselleria i de l’Ajuntament de finalitzar en breu el centre.

colegio olocau

El director general d’Infraestructures Educatives ha agraït a l’Ajuntament d’Olocau la seua implicació en el pla Edificant: “Olocau és un exemple del bon funcionament de Edificant, de la suma d’esforços per millorar de manera ràpida i eficaç la xarxa de centres educatius públics, com es pot comprovar en aquesta nova escola que entrarà en funcionament aquest mateix curs”.

A més, ha destacat que, amb la inversió de 4 milions d’euros que ha fet el departament de la consellera Raquel Tamarit en el municipi, “a més de generar un centenar de llocs de treball en el sector de la construcció, s’atén la necessitat de cuidar al màxim l’escola rural i garantir un servei educatiu i unes infraestructures educatives públiques de qualitat en les poblacions més xicotetes”.

colegio Olocau

L’alcalde d’Olocau ha agraït a Víctor Garcia “la seua presència i el seu interés per conéixer com s’estan desenvolupant les obres del col·legi”. En aquest sentit, segons ha afirmat el primer edil, “el director general ens ha transmés el suport de la Conselleria i la predisposició per a executar al més prompte possible l’última fase de la construcció”.

Sobre l’estat en el qual es troba el centre, Rober ha afirmat que “poder veure aquestes instal·lacions tan prop de la seua finalització suposa una gran satisfacció i una enorme il·lusió, ja que, prompte, Olocau comptarà amb un centre educatiu d’última generació i es farà realitat una reivindicació històrica del nostre *pue

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà