La regidora Arantxa Torres serà de nou cap de llista de Podem Riba-roja

podemos ribarroja

El partit conclou el procés intern de Primàries

Arantxa Torres, actual regidora de Podem Riba-roja ha sigut triada com a cap de llista per a les pròximes eleccions municipals després de la finalització del procés intern de Primàries.

La candidata va comptar amb els avals del Consell de Coordinació Ciutadà del País Valencià (CCPV), del qual forma part representant a la Intercomarcal de Comarques d’Interior, i les militants del Cercle de Podem Riba-roja.

Arantxa es defineix com a “fidel defensora de la protecció i drets dels animals, feminista abolicionista, antiracista, ecologista, defensora de la justícia social i els serveis públics”.

La portaveu del grup municipal va presentar la seua candidatura el mes d’octubre passat, convençuda que l’Ajuntament de Riba-roja de Túria  “ha de dur a terme polítiques valentes i això només serà possible si Podemos és determinant per a la formació del pròxim govern municipal”.

En el procés li ha acompanyat gent de l’organització jove i nova que han decidit fer un pas cap avant, juntament amb persones amb una trajectòria ja consolidada en Podemos Riba-roja.

La candidata ha agraït a les persones que han participat en el procés per haver confiat en ella com a cap de llista i als valents que han fet un pas al capdavant presentant candidatura per a continuar treballant a nivell municipal.

Segons la formació, Riba-roja “necessita projectes que posen a la ciutadania en el centre, projectes que servisquen per a cuidar del nostre municipi, que impliquen a tots els veïns, per a així fomentar la participació que cada vegada és més escassa. Podem Riba-roja continuarà representant i donant veu a diferents col·lectius socials”.

Des de Podemos afirmen que l’actual legislatura “torna a confirmar que les majories absolutes no són bones per al conjunt de la ciutadania, només per a uns quants i així ho demostra la cada vegada més privatització dels serveis públics que afavoreixen el clientelisme polític”.

“La majoria absoluta en aquesta legislatura ha permés que propostes necessàries realitzades per altres partits polítics que no conformen l’equip de govern, no s’hagen aprovat o fins i tot s’hagen aprovat i abandonat en un calaix”, conclouen.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà