El portaveu de Ciudadanos renúncia a ser candidat a l’alcaldia en 2023

salvador ferrer ciudadanos

Deixa la porta oberta a seguir en la política activa del municipi en un futur

El regidor de Ciudadanos a l’Ajuntament de Riba-roja, Salvador Ferrer, no es presentarà com a candidat a les pròximes eleccions municipals de 2023.

L’actual portaveu del grup municipal vol centrant-se en la seua professió com a administrador de finques i en la seua família, segons ha explicat a través d’un comunicat.

Després d’agrair a tots els membres de la corporació aquests anys de treball continu per l’interés general i reiterar el seu convenciment que la política és l’eina més útil per a millorar la vida de tots els veïns, ha comunicat la seua decisió de retirar-se de la primera fila.

No obstant això, deixa la porta oberta a seguir en la política activa del municipi en un futur, i no descarta continuar treballant en l’interés comú, ja que manté “intacta la vocació de servei i el compromís amb la ciutadania”.

Aquesta decisió s’ha traslladat als òrgans de Ciudadanos els quals treballen en vistes de preparar una nova candidatura.

Ciudadanos té en aquesta legislatura dos regidors que formen part de l’oposició al costat del PP, Compromís, Podem i Vox.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà